Logo Showdown
 

Nieuwe commissie voor showdown

Showdown.nl | 04-07-2023
199.jpg Er is sinds enkele maanden een nieuwe commissie gevormd.
De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen zijn ontvangen en op de achtergrond zijn wij druk bezig om alles te verwerken.
 
Graag willen wij ook via deze weg ons aan jullie voorstellen.


Joke Peppelman
Mijn naam is Joke Peppelman, 51 jaar en woonachtig in Zelhem, in de prachtige Achterhoek.
Ik heb twee volwassen zoons van 24 en 26 en twee schatten van schoondochters. En natuurlijk mijn trouwe maatje, geleidehond Bobbie.

Ik ben sinds 2015 actief in de showdownwereld als speler. Sinds 2016 ook op de landelijke competitie. Daarnaast ben ik 4 jaar secretaris geweest van Showdownvereniging Bon-Bini.

Ik werk als vrijwilligerscoördinator bij Humanitas en op de vrijdag kun je mij vinden in een tweedehands kledingzaak waar ik alle voorkomende werkzaamheden verricht.
In mijn vrije tijd wandel ik graag en een lekker ritje op de tandem sla ik ook niet af. Verder lees ik veel en vind ik het leuk om te haken.

In de nieuwe showdowncommissie zal ik de taak van wedstrijdleider vervullen. Ik ben het aanspreekpunt voor de verenigingen en zal aanwezig zijn op de wedstrijddagen. Op deze dagen hoop ik velen van jullie te spreken en schroom zeker niet om mij aan mijn jasje te trekken. Ook kun je mij altijd via de mail of telefoon bereiken als je iets kwijt wilt of vragen hebt. Ik heb er ongelooflijk veel zin in om samen met jullie een succes te gaan maken van het nieuwe seizoen.

Madelinde van der Giessen
Ik ben Madelinde van der Giessen, 36 jaar oud. Geboren en getogen in Ouderkerk aan den IJssel.
Samen met mijn vriend woon ik inmiddels 11 jaar in Veenendaal.

Naast mijn werk als project en financieel administrateur bij een IT-bedrijf heb ik veel hobby's en interesses.
Sinds anderhalf jaar kan je mij op de donderdagavonden vinden in Zeist als scheidsrechter bij ZTTV showdown. Mijn debuut op de landelijke competitie was een klein half jaartje later.

Ik ben ook lid van de waterski vereniging in Maurik. Voor het waterskiën (klassiek en barefoot) ben ik jurylid en scorer.
Daarnaast maak ik graag tochten met mijn SUP (Stand Up Paddle) en met mooie wandelroutes maak je mij ook blij.

In de commissie ga ik aan de slag met het up-to-date houden van de website en social media om zo deze prachtige sport nog meer op de kaart te zetten.

Twan Kruis
Mijn naam is Twan Kruis, 25 jaar en voor de meeste van jullie wel bekend als showdownspeler. Ik woon in Didam (Gelderland) en beoefen onze mooie sport inmiddels al ongeveer 12 jaar.

Ik studeer rechtsgeleerdheid aan de universiteit in Utrecht en In mijn vrijetijd mag ik graag tijd door brengen met mijn vriendin Anne of gezellig een biertje drinken met vrienden.
Naast showdown zet ik mij al een aantal jaar in voor de trommelgroep van onze plaatselijke schutterij Sint Antonius Nieuw-Dijk en kruip ik ook thuis regelmatig achter mijn drumstel om me even uit te kunnen leven.

In de nieuwe competitiecommissie ben ik de stille kracht, ik zal op de achtergrond alles doen wat binnen mijn bereik ligt om de sport draaiende, sportief en leuk voor iedereen te houden.
Mochten jullie meer willen weten of vragen hebben ben ik altijd bereid even tijd voor je te maken. Dus trek mij gerust aan mijn mouw als je ergens mee zit, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.
 
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in, en wij hopen jullie ook.

Op de foto staan Joke, Twan en Madelinde

Nieuws

EK Showdown 2024

Van 5 t/m 11 augustus wordt het EK showdown gehouden in Sofia, Bulgarije.   Met trots...

Arina van Dalen

Afgelopen dinsdag is, na een bewogen leven en een kort ziekbed, Arina van Dalen overleden. Zij is...

20 jaar Showdown Purmerend

Zaterdag 20 januari vierde Showdown Vereniging Purmerend (sport voor visueel beperkten) haar...