Logo Showdown
 

Gehandicaptensport Nederland stopt lopende competities

Showdown.nl | 26-03-2020
Gehandicaptensport Nederland heeft in overleg met de competitieleiders besloten om alle lopende competities voor de eigen takken sport per direct te beëindigen. Dit betekent dat het competitieseizoen 2019/2020 voor boccia, goalball, showdown en rolstoelrugby erop zit.

De maatregelen die door de regering zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen hebben als consequentie dat er in de komende tijd geen sportwedstrijden meer kunnen worden georganiseerd. We hebben besloten om het restant van de verschillende competities niet meer uit te spelen, omdat het nog onduidelijk is wanneer er weer wedstrijden kunnen worden gespeeld en er vanuit sporters en organisatoren behoefte is aan duidelijkheid. Per tak van sport zal in overleg met de wedstrijdcommissies worden bekeken wat het besluit betekent voor de afhandeling van de competities. De betrokken verenigingen van boccia, goalball, showdown en rolstoelrugby zullen hierover door de eigen competitieleiders worden geïnformeerd.

Met dit besluit hoopt GSN duidelijkheid te geven aan alle sporters tijdens een periode waarin al veel onzekerheid is. Met de hoop dat na de zomer de situatie rondom het coronavirus is verbeterd, kan de focus nu verlegd worden naar de organisatie van het nieuwe competitieseizoen 2020/2021.

Nieuws

Sportactiviteiten uitgesteld tot en met 1 september

Naar aanleiding van de persconferentie die de regering gisteren gaf over het Corona...

Sportactiviteiten uitgesteld tot en met 20 mei

Naar aanleiding van de persconferentie die de regering vorige week dinsdag gaf over...

NK Showdown 2020 definitief afgelast

Afgelopen week werd de showdown competitie al stopgezet voor de rest van het seizoen en was er nog...