Logo Showdown
 

Showdown krijgt tweede kans op Goeree-Overflakkee

Showdown.nl | 11-06-2019
Tien jaar geleden is al eens geprobeerd om showdown als nieuwe sport te introduceren op Goeree-Overflakkee. Toen kwam het niet van de grond, maar sinds in september 2018 het Oogcafé is geopend in Middelharnis is er nu voldoende animo om te starten!

Oogcafé Middelharnis
Twee maal per maand komen blinden en slechtzienden van Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Tholen samen. Deze lotgenotengroep heeft veel steun aan elkaar door het bespreken van diverse leuke en interessante thema’s. Het enthousiaste team dat achter het Oogcafé staat is de initiatiefnemer voor showdown op Goeree-Overflakkee en zet haar schouders onder deze sport om het ook tot een succes te maken.

ShowGOdown
Het is de bedoeling dat ShowGOdown, zoals deze nieuwe sportmogelijkheid gaat heten, komt te vallen onder een sportvereniging, zoals Tafeltennisvereniging De Treffers uit Melissant of GO Mobiel uit Middelharnis. De gesprekken hierover zijn in volle gang! GO Mobiel heeft als doel mensen met een lichamelijke beperking, ook rolstoelers, actief te betrekken bij sportbeoefening onder begeleiding van deskundige vrijwilligers. ShowGOdown is voornemens zich per 1 juli 2019 te vestigen in de Melishof aan de Binnenweg 59 in Melissant.

Officiële start
De officiële startdatum zal na de zomervakantie vanaf 1 september 2019 zijn. Naast de Melishof (twee showdown-tafels) kun je ook terecht bij Sporthal De Staver in Sommelsdijk (één showdown-tafel). In de Staver is vanaf september waarschijnlijk recreatief showdown spelen mogelijk op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Hierover zijn de onderhandelingen bijna voltooid.

Meer informatie en aanmelden
Hou jij van snelheid, wil jij je reflexen testen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan! Wil je eerst vrijblijvend komen kijken of deze nieuwe uitdagende sport iets voor jou is? Dan kun je vanaf 1 juli 2019 terecht op maandag en donderdag van 19:30 uur tot 22:30 uur in de Melishof. Probeer showdown eens gratis uit. De attributen liggen op je te wachten, dus laat je verrassen! 

Aanmelden en meer informatie opvragen kan bij Leo Wessel, telefoon: 06-48 32 61 01 of e-mail: l.wessel34@gmail.com. Het is ook mogelijk om je aan te melden als scheidsrechter of teller.Nieuws

EK Showdown 2024

Van 5 t/m 11 augustus wordt het EK showdown gehouden in Sofia, Bulgarije.   Met trots...

Arina van Dalen

Afgelopen dinsdag is, na een bewogen leven en een kort ziekbed, Arina van Dalen overleden. Zij is...

20 jaar Showdown Purmerend

Zaterdag 20 januari vierde Showdown Vereniging Purmerend (sport voor visueel beperkten) haar...