Logo Showdown
 

Laatste competitiedag seizoen 2018/2019

Showdown.nl | 15-04-2019
Gister, zondag 14 april, werd de laatste dag van de Landelijke Competitie 2018/2019 gehouden. De Hoofdklasse en Eerste Klasse spelers waren aanwezig om hun laatste wedstrijden van dit competitieseizoen te spelen.
Tijdens de opening reikte docent Piet Noorlander voor de eerste keer 2 licenties tegelijkertijd uit. Marijke Blankenvoorde is vorige maand voor haar theorie-examen geslaagd en slaagde toen ook voor haar C-licentie. Met een welverdiend applaus nam Marijke haar 2 licenties in ontvangst. Marijke nogmaals gefeliciteerd!
De 7 aanwezige scheidsrechters hebben weer keihard gewerkt. Het liep allemaal als een trein en zo kwam het dat we zo rond kwart voor 5 al klaar waren met de gewone wedstrijden.
Na deze wedstrijden werd de nacompetitie gespeeld. En wat waren daar partijen bij zeg, spannend en sommige duurden wel heel erg lang. Dat had tot gevold dat de afsluiting van de dag pas rond 19.15 uur was. Michel Jansen en Daniël Alonso wonnen hun poule in de nacompetitie. Dit betekent dat zij beide promoveren naar de hoofklasse. Gefeliciteerd heren!
Dos Engelaar, directeur van de GSN, was aanwezig om de afsluiting en prijsuitreiking te verzorgen en dat deed hij weer zo netjes en op de manier die we inmiddels zo goed van hem kennen. Dos bedankte het (bar)personeel van ASSV, de organisatie van de competitie en de scheidsrechters. Vervolgens las hij de ranking van de Eerste Klasse en Hoofdklasse voor en reikte de bekers uit aan de prijswinnaars. Hieronder de prijswinnaars, nogmaals allemaal gefeliciteerd.
Hoofdklasse:
1. Jack van Oosterhout
2. Twan Kruis
3. Nicky Corstanje
Eerste Klasse:
1. Achmad Martosoewondo
2. Gijs Hulscher
3. Marthe de Kruif


Nieuws

EK Showdown 2024

Van 5 t/m 11 augustus wordt het EK showdown gehouden in Sofia, Bulgarije.   Met trots...

Arina van Dalen

Afgelopen dinsdag is, na een bewogen leven en een kort ziekbed, Arina van Dalen overleden. Zij is...

20 jaar Showdown Purmerend

Zaterdag 20 januari vierde Showdown Vereniging Purmerend (sport voor visueel beperkten) haar...