Logo Showdown
 

Laatste competitiedag Tweede en Derde Klasse

Showdown.nl | 11-03-2019
Gister, zondag 10 maart, was het alweer de laatste competitiedag voor de spelers uit de Tweede en Derde Klasse. Alle spelers streden nog om op de door hun gewenste plaats in de ranking terecht te komen.
Het was ook een mooie dag voor het scheidsrechters team. Tijdens de opening werd Marijke Blankenvoorde naar voren geroepen omdat zij haar D-licentie voor scheidsrechter pas geleden heeft behaald. Deze competitiedag werd benut door docent Piet Noorlander om verder te werken aan de opleiding van Marijke. En na een dag hard werken mocht Marijke tijdens de afsluiting weer naar voren komen. Marijke is namelijk geslaagd voor haar C-licentie. Marijke ontving een welverdiend applaus. Welkom Marijke en nogmaals van harte gefeliciteerd!
Deze laatste dag stonden er veel minder wedstrijden op het programma dan gewoonlijk. Daarom konden we rond 15.00 uur al beginnen met de afsluiting en prijsuitreiking. Dos Engelaar, directeur van de GSN, was aanwezig om de prijsuitreiking te verzorgen. Onderstaande spelers vielen in de prijzen: Tweede Klasse:
1. Dennis Blankenvoorde
2. Daniël Alonso
3. Elles Veenman
Derde Klasse:
1. Maaike Jacobs
2. Sevrine d’’Hondt
3. Karin Pelles
Allemaal van harte gefeliciteerd!


Nieuws

Showdown in Hoorn en Tiel

In de afgelopen periode is er hard gewerkt door een aantal mensen om in zowel Hoorn als Tiel een...

Groot internationaal showdowntoernooi in Pisa

Dit weekend is er een groot internationaal showdowntoernooi in Pisa. Er doen maar liefst 65 heren...

Laatste competitiedag seizoen 2018/2019

Gister, zondag 14 april, werd de laatste dag van de Landelijke Competitie 2018/2019 gehouden. De...